ROSENTHAL MARIA groeide bij ons van hobby naar HET GROOTSTE VERKOOPPUNT IN EUROPA. Van dit meest uitgebreide servies dat ooit werd gemaakt kunnen we een veeltal onderdelen voordelig uit voorraad (zie prijslijst onderaan) aanbieden, Maria Weiß, Maria Classic Rose, Maria Alt Sommerstrauss, Maria Goldlinie, Maria Rosenkante Blau, R. Gold, R. Gruen, Maria Ramona Moosrose, Maria Greenhaven, Maria Stachelbeere, Maria Konvolut, Maria Rosenknopf, Maria Kobaltrose, Maria Stiefmütterchen etc. alsmede Maria kristal en bakeliet, zowel nieuw als gebruikt.

Merknaam wordt slechts gebruikt omdat dit een bestanddeel van het artikel betreft

ROSENTHAL MARIA

al 95 jaar !!!

klik hier voor MARIA film op YOUTUBE

(duur 5 minuten)speciale winkelaanbiedingen ! met afbeeldingen (klik hierop)

Rosenthal Maria, gedekt voor het ontbijt van GASTENKAMER OOSTERHOUW

voorraadlijst bijgewerkt herfst 2011
ROSENTHAL MARIA serviesdelen GROTE VOORRAAD
Onze showroom is ondanks de afstand een bezoek waard. ALLEEN OP AFSPRAAK. Voor uw komst is reservering van artikelen wenselijk om tussendoorverkoop te voorkomen. (Alleen mogelijk bij staande afspraak.)
 
10, 11 en 12 september hebben de Rosenthal Maria dagen het thema De smaak van de 19e eeuw. Alle tafels in Landhuis Oosterhouw staan opnieuw gedekt met Rosenthal Maria serviezen. Wij raden u aan vroeg te reserveren voor de landelijke lunch vol tierelantijnen, natuurlijk om deze Indian summer te vieren waarbij gerechten worden geserveerd op Rosenthal Maria Alt Sommerstrauss, in 19e eeuwse catalogi Meißner Blume genoemd.
MARIA Vergelijk de winkelprijzen
In Nederland is dit witste porselein servies van blijvende waarde, onderdeel van Rosenthal's Classic Rose Collection, moeilijk verkrijgbaar; in Duitsland en Engeland veelal op bestelling. Nog steeds wordt dit veelkantige servies geproduceerd. Op Rosenthal.de (nieuw) kunt u de huidige winkelprijzen vinden evenals op sites van onze collega's Replacements.com Amerika (tweede hands), China's World Duitsland (tweede hands, afbeeldingen van 130 decors) en Smallislandtrader Engeland (nieuw, met prijzen excl. btw en verz.), waarop ook foto's en decornamen van de diverse onderdelen zijn te vinden.

Boven: broodschaal, juskom op vaste voet, langwerpige schalen en twaalfkantige schaal. Onder: reliefrand in vorm van granaatappels

MARIA WAAROM GOEDKOOP?
Voor onze diners en ontvangsten kochten we diverse losse partijen Rosenthal Maria Weiss, waarmee ons eigen servies 36 - persoons compleet werd met meer dan 100 verschillende onderdelen. Interesse in dit servies bracht ons in trade. Voor ver onder de winkelprijs kunnen we in productie zijnde serviesdelen aanbieden. Bijzondere collectors-items hebben soms antiekwaarde. Onze prijs van zeer oude onderdelen is gebaseerd op internationaal gangbare veilingprijzen. ZIE voorraadlijst ONDERAAN.
We bieden een buitenkans om dit klassieke MARIAservies voordelig te kunnen aanvullen of om er mee te starten! Bijna alle onderdelen uit de voorraadlijst zijn per stuk te koop. Andere genoemde onderdelen zijn bij ons te bezichtigen. Tenzij anders vermeld zijn de delen bijna of geheel zonder gebruikssporen, omdat het 'zondagse' serviezen betreft en daardoor nauwelijks of niet te onderscheiden zijn van nieuw. Delen met lichte, niet hinderlijke, beschadigingen staan niet in de prijslijst, maar eventueel gratis meegeleverd met decor van uw keuze.
MARIA Contact
Mail voor informatie info@rosenthalmaria.nl , ook als u een Rosenthal MARIAservies of delen daarvan hebt aan te bieden.
MARIA Adres
Oosterhouw
Hoofdstraat 35
9965 PA LEENS (Gr.)
0595-571816
MARIA Historie Rosenthal Maria servies

Philipp Rosenthal (1855 - 1937) vernoemde zijn vrouw, de Franse markiezin Maria de Beurges door de vorm van dit servies haar voornaam te geven. Als voorbeeld voor de vorm diende een zilveren theepot uit 1815 die de grondlegger van het merk Rosenthal van een reis uit Engeland meebracht. Het ebbenhouten handvat van deze empire theepot is nog herkenbaar in de handvaten van de koffie- thee- en suikerpot. De productie van dit witte porselein met granaatappelrand startte in 1916. In 1939 bestond dit veelkantige servies al uit meer dan honderdzeventig verschillende onderdelen. Iets minder dan de helft daarvan wordt nu nog gemaakt. De decoraties omvatten meer dan 150 motieven als blauwe viooltjes, groene bloemen, met blauwe festoenen, maar ook in groen of goudkleur, bramentakken, roosjes, rozenknopjes, goudrand (Goldlinie), koninklijk blauw of rand met kruisbessenblaadjes. Fruitschaal en fruitbordjes zijn gedecoreerd met vruchten en hebben soms een goudrand. Hoewel niet meer in productie, bestaat er nog het zeldzame Maria glasservies (productie 1975 - 1985) met zeskantige voet waarvan de kristallen kelk prachtig klinkt. Nog steeds wordt Rosental Maria, het meest verkochte servies van Rosenthal, gefabriceerd in acht verschillende decoraties. Naast Weiß vinden we St Germain (metallic look met smalle goudrand), Bluetenromanze, Brombeere (zachtgekleurde bramentakjes), Mandelbluete, Rosenkante Blau (blauwe guierlande), Poesie (bloemen en goudranden), Paradies (vruchten, vlinders en dunne groene rand), Maria's Garden (spikkel-spakkel bloemen) en Sommerstrauss (zomerbouquet). Een aantal delen als borden en schalen worden ook in glas uitgevoerd. Dan zijn er nog enige bestekdelen met granaatappel decoratie en in de jaren dertig waren er ook onderdelen uitgevoerd in bakeliet. In 1997 ontwierp designer Gijs Bakker 'knitted Maria', een warmhoudmantel voor de koffiepot. Zo blijft Rosenthal Maria zich ontwikkelen. Met Villeroy & Boch Alt Strassburg (1915 - 2000) behoort dit exclusieve servies tot de grootste Duitse klassiekers ooit, dat ook wereldwijd aandacht trok. De oudste onderdelen die gesigneerd zijn met Modell von Ph Rosenthal hebben intussen antiekwaarde.

Sinds een tiental jaren was Rosenthal een onderdeel van Waterford-Wedgwood. Na de economische crisis is het bedrijf met 1200 werknemers in juli 2009 overgenomen door het Italiaanse pannen- en bestekfabriek Sambonet Paderno.

Wij als internetwinkel met lage kosten kunnen juist nu extra voordelig aanbieden. U betaalt niet mee aan hoge huur, verlichting of personeel !

We answer also in english !!
Wir beantworten auch auf Deutch !!
 
MARIA 150 verschillende decors, 15000 verschillende onderdelen

Het uitgebreide servies Maria kent zo'n 150 verschillende decors in ieder zo'n 100 onderdelen, die soms maar enkele jaren in productie waren. Ook bij ieder jubileum kwam een nieuw decor uit. In 2006 was dat Golden Celebration met handgeschilderd goud tussen het relief van de granaatappelrand. Hiervan hebben we borden in voorraad. En ... bij ons treft u ook nog onderdelen uit grootmoeders' jeugd (zie lijst onderaan met jaartallen). We proberen de decors zo goed mogelijk te beschrijven. Vragen? : stuur ons een mail !

 

MARIA Bijzonderheid 95 jaar! (Erstvorstellung 1916)
Maria kwaliteitsporcelein serviesdelen uit de Classic serie van Rosenthal worden al meer dan 90 jaar geproduceerd. Later werd ook de naam Classic Rose toegevoegd, wat enigszins verwarrend is. U kunt kiezen uit veel decors en verschillende stempels, waaruit de ouderdom van het betreffende stuk blijkt. In de jaren tussen '50 en '70 was dit het meest verkochte servies van Rosenthal. Nu is er weer de mogelijkheid tot aanvulling !
Oudere Maria koffie- en theekoppen hebben een diepe voet. Jongere onderdelen zijn geschikt gemaakt voor de afwasmachine en zijn nagenoeg vlak van onderen. Geeft u op wat u zoekt. Overigens kunnen alle jongere delen in de afwasmachine of magnetron. Goudranden (Goldlinie of Goldline) kunnen uiteraard nooit in de microwave.
MARIA Bijna alles per stuk... en in voorraad
Zeer vele Maria-onderdelen bieden wij per stuk aan. Ideaal om uw servies op uw persoonlijke wensen aan te vullen. Onderstaande actuele voorraadlijst is niet bindend: tussendoorverkoop is mogelijk. WIJ RESERVEREN NIET ! Nog hogere korting geniet u als u het gehele in voorraad zijnde decor in een koop afneemt. Prijswijzigingen en genoemde aantallen voorbehouden.
MARIA Zoekservice
Zoekt u Rosenthal Maria met een bepaald (oud) decor? Wij blijven vrijblijvend voor u zoeken. Dit geldt ook voor Maria Weiss of Maria Classic Rose onderdelen in alle decors die niet in onze voorraadlijst staan. Mail ons daarvoor. Vergroot zo uw kansen uw servies te completeren, maar ook wij kunnen niet altijd helpen bij een servies met meer dan 15.000 (!) verschillende onderdelen!
 
 
MARIA Inruil mogelijk
Hebt u Maria onderdelen van verschillende decors of wilt u onderdelen van hetzelfde decor ruilen, dan is dat bij ons mogelijk. Uitsluitend krasloos en zonder chips. Bij de prijs wordt dan per onderdeel beschouwd hoe courant te verruilen artikelen zijn. (bv. juskommen en schoteltjes breken nooit en zijn daarmee incourant; kopjes en dinerborden daarentegen worden vaak gevraagd). Ook stempels spelen een rol om waarde vast te stellen.
 
MARIA Collectioneurs
Verzamelaars van oude Maria onderdelen kunnen bij ons terecht om speciale stempels te zoeken of om enkele oude onderdelen te vinden die we niet in onze prijslijst hebben staan. We bieden voor echte liefhebbers meer dan in onderstaande lijst vermeld staat. Alleen bij bezoek op afspraak !
De betere serviezenwinkels in Europa lieten voor de oorlog door de fabriek hun stempel met naam van de winkel aanbrengen. Ook hiervan kunnen wij stukken aanbieden afkomstig van beroemde serviezenwinkels in Den Haag, Kopenhagen en Frankfurt. Het stempel US Zone vinden we op stukken die voor export naar Amerika waren bedoeld, waar speciale glazuur-eisen werden gesteld.
 
 
MARIA Huwelijkscadeau
Diverse bestellingen van uw vrienden en kennissen brengen wij samen tot een cadeau en bezorgen feestelijk verpakt desgewenst op uw huwelijksdag op de door u gewenste locatie.
 
MARIA Verzending
Wij verpakken zorgvuldig en schudvrij in dozen die per TNT worden verzonden. Tarief euro 7,50 tot 5 kg; euro 10,- voor 5 tot 10 kg. Boven euro 250,- : franco huis binnen Nederland. Verzending buitenland binnen E.U. 2 - 5 kg euro 20,- . Pakt u vooral voorzichtig en niet overhaast uit!
Niet alles kan worden verzonden: wij raden aan fragielere stukken en grotere hoeveelheden af te halen. In overleg kan (afhankelijk van de plaats) worden bezorgd.
 
MARIA Gebruikt en nieuw door elkaar
In de onderstaande prijslijsten vindt u gebruikte serviesdelen en nieuwe door elkaar. Aan de prijsverschillen valt dit wel op. Geeft u op wat u wenst. Overigens zijn alle nog in productie zijnde serviezen bij ons te bestellen
 
MARIA Betalingscondities
Bij afhalen: contant.
Bij verzending: per bank na faktuur; nieuwe afnemers alleen bij vooruitbetaling.
 
MARIA Speciaal voor starters
Speciale aanbieding Maria Weiss : 6 dinerborden, 6 dessertborden, 6 soepborden, 1 juskom, 1 slakom, 1 dekschaal met deksel, 6 theekop met schotel hoog model, koffiekan of theekan, suikerpot met deksel, melkkannetje (totaal 37 delig) samen in een koop euro 495,- (Wordt in twee dozen verzonden; verzendtegemoetkoming euro 5,-)
Zie ook 10 % aanbiedingen van volledige serviezen als Maria Ramona Moss Rose, Maria Rosenknopf, Maria Rosenkante Blau, Maria Sommerstrauss, Maria Japanische Blätter, Maria Blaue Blumen en Maria Stachelbeere.
 

MARIA Uitprinten

U kunt deze lijst uitprinten om op uw gemak te bekijken en aan te kruisen. Bijvoorbeeld handig om bij uw feestelijke gelegenheid aan de cadeaulijst toe te voegen.
 
Maria Prijslijst voorjaar 2011 onze prijs
winkelprijs
in Bijzonderheden
(kleine prijswijzigingen voorbehouden) per stuk
of
voorraad
incl. btw
vergelijkbare
prijs
Rosenthal MARIA WEIss weiß / CLASSIC MARIA / CLASSIC ROSE / ALT MARIA / MARIA WHITE AFBEELDING meeste delen nu nog in productie Eigen collectie (vanaf 1916) : alle genoemde artikelen, ook die niet in voorraad zijn, staan wel in onze sfeervolle showroom. Door grote inkoop kunnen we 10% korting bieden op nieuwe in voorraad zijnde artikelen (groter gedrukt) in originele verpakking (Maria Weiss en Maria Rosenkante Blau)
gebaksbordjes 15,5 cm *} 9,00 uit productie 6
gebaksbordjes 15,5 cm 12,00 14,- 12 nieuw in voorraad (uit productie)
gebaksbordjes 17,5 cm 9,50 15,- 6
gebaksbordjes 17,5 cm 8,00 15,- 2 stempel US Zone, iets cremekleuriger
platte borden 20 cm 10,00 16,- 18 alle borden zijn twaalfkantig
platte borden 22 cm 14,50 22,- 23
platte borden 24 cm 19,50 26,- 6 dinerborden, worden uitsluitendin combinatie met andere serviesdelen verkocht!
platte borden 24 cm 22,50 uit productie 1 gemerkt Modell von Ph Rosenthal, (voor 1920)
platte borden 27 cm 28,00 31,- 13 ook geschikt als onderbord
platte borden 31 cm 44,00 54,- 10 nieuw (zonder verpakking)
diepe borden 24 cm Maria 25,00 22,- 3 gestempeld Maria en Modell von Ph Rosenthal (1920)
diepe borden 24 cm Maria 17,00 22,- 10 gestempeld Maria of Rosenthal Germany
diepe borden 24 cm Classic Rose 13,50 22,- 22 gestempeld Classic Rose
diepe borden 25 cm 17,00 uit productie 2 oud, zeldzaam gestempeld US Zone
pastaborden diep 28 cm 26,00 29,- 12 nieuw in voorraad (zonder verpakking)
zijbordjes kantige maanvorm 35,00 23,- 6 gesign. Modell von Ph Rosenthal, (antiekwaarde)
zijbordjes kantige maanvorm (Anschlußteller) 21,00 23,- 6 gratenbordjes, sluiten aan op borden van 24 cm
Frühstückbrettchen / kaasplankjes 34,50 uit productie 1 Alt Maria. antiekwaarde
koffiekan / koffiepot groot 12 pers.1.6 L. Alt Maria 125,00 112,- 1 gesign. Modell von Ph Rosenthal
koffiekan middelgroot 8 pers 1.2 L. 55,00 87,- 2
koffiekan middelgroot 8 pers 1,2 L. 75,00 87,- 1 met extra stempel Rosenthal US zone 2)
deksel voor koffiekan 17,00 17,- - nieuw door ons te bestellen
koffiekan middelklein 6 pers. 1 L. 55,00 79,50 1
deksel voor koffiekan 12,00 12,- - nieuw door ons te bestellen
koffiekan / koffiekannetje klein 4 pers. 0.8 L. 47,50 60,- 1 zeldzaam ***)
koffiekannetje mini (hoogte 8,5 cm) uit productie zie bij Rosenthal Maria kinderservice, zeer zeldzaam
espressokopje met schoteltje (mini) Alt Maria 35,00 uit productie 6 voor het kinderserviesje, zeldzaam
espresso/mokkakopje met schoteltje Maria 16,50 uit productie 10
espresso/mokkakopje met schoteltje Classic Rose 15,50 uit productie 6 met vlakkere voet; in afwasmachine blijft hier geen water in staan
espresso/mokkakopje met schoteltje 20,00 23,- 7 nieuw in voorraad
losse schotel voor espressokop 12 cm 4,00 7,50 14 rond
koffiekop met schotel Maria 18,50 26,- 8
koffiekop met schotel Maria Classic Rose 16,50 26,- 2 met vlakkere voet: in afwasmachine blijft hier geen water in staan
koffiekop met schotel 23,00 26,- 6 nieuw in voorraad
losse schotel voor koffiekop 14 cm 4,50 9,00 10 rond
losse schotel voor koffiekop 13,5 cm 4,00 uit productie 7 rond
cappuccinokop (theekop, hoog model) met schotel Maria 19,50 27,- 18 voor thee, capuccino of chocolade; groter dan de koffiekop; hetzelfde model
cappuccinokop (theekop hoog model) met schotel Maria Classic Rose 19,50 27,- 12 met vlakkere voet: in afwasmachine blijft hier geen water in staan
losse schotel voor grote koffiekop 14 cm 3,50 9,- 50 nieuw!
cappucinokop met schotel 24,00 27,- 18 nieuw in voorraad
beker met oor 14,50 16,- 24 nieuw in voorraad
theepot nr 4 groot 12 pers. 85,00 112,- 2
theepot nr 4 groot 12 pers. 99,00 112,- 1 nieuw in voorraad
theepot nr 3 klein 6 pers 75,- 87,- 7 nieuw in voorraad
theekop (laag breed model) met schotel Maria 19,00 27,- 12
losse schotel voor theekop 16 cm Maria 4,50 9,- 12
theekop (laag breed model) met schotel Maria Classic Rose 18,00 27,- 2 met vlakkere voet; in afwasmachine blijft hier geen water in staan
theekop (laag breed model) met schotel 24,00 27,- 2 nieuw in voorraad
losse schotel voor theekop 16 cm Classic 4,50 9,- 6 rond
melkkannetje klein 8,5 cm - 18,- - 2 persoons, passend bij het kinderserviesje
melkkannetje 10 cm 13,00 23,- 6 6 persoons
melkkan 1 53,00 59,- 1 nieuw in voorraad
melkkan 2 65,00 73,- - nieuw in voorraad
mini suikerpotje zonder handvaten met deksel - 22,- - 2 persoons, passend bij het kinderserviesje
suikerpot, 2 handvaten 6 pers. 16,00 24,- 3
suikerpot, 2 handvaten 6 pers. 21,00 24,- 6 nieuw in voorraad
grotere suikerpot, 2 handvaten 10 pers 23,00 34,- 1
grotere suikerpot, 2 handvaten 10 pers Alt Maria 35,00 34,- 1 gesign. Modell von Ph Rosenthal
plat tableau voor melk en suiker 27 cm 30,00 45,- 3
platte sandwichtray (cakeschaal) 36 cm 71,00 79,- 4 nieuw in voorraad
presenteerschaaltje met middenhandvat langwerpig 17 cm - uit productie - voor bonbons, zeldzaam, blijft in eigen collectie
gebaksschaal 28 cm 32,00 36,- 4 nieuw in voorraad
presenteerschaal 7 vaks 32 cm 150,00 uit productie 1 voor bv borrelnootjes
fonduebord 4 vaks 75,00 uit productie 1 groot vak + drie kleine vakjes
Kabaretschale (drievaks schaal) 32 cm 167,50 uit productie 1 Alt Maria, zeldzaam, antiekwaarde
theelichtje 57,00 64,- 1 nieuw in voorraad
kandelaartje 8,00 17,- 8 op lage voet
kandelaartje glas (zie ook bij glaswerk) 20,00 12.50 1 model van een Hollands borrelglas
kandelaar achtkantig, vaasmodel 15 cm - uit productie - zeer zeldzaam, lijkt op rozenvaas
driearmige hoge kandelaar 170,00 188,- 1 nieuw in voorraad
tweearmige kandelaar Alt Maria 175,00 uit productie 1 Art Deco, zeer zeldzaam
juskom op vaste voet groot 37,50 72,- 4 tussen de grote en de kleine is het verschil niet erg groot
juskom op vaste voet klein 30,00 uit productie 3
soepterrine groot met deksel 175,00 295,- 1 deksel met uitsparing voor de soepsleef
soepterrine groot met deksel Alt Maria 275,00 295,- 1 gesign. Modell von Ph Rosenthal
deksel voor soepterrine 90,00 97,- - nieuw door ons te leveren
soepterrine klein met deksel Alt Maria 195,00 uit productie 1 gesign. Modell von Ph Rosenthal
soepkop met twee oren incl. schotel 26,00 44,- 5 goed stapelbaar
soepkop met twee oren incl. schotel 39,00 44,- 3 NIEUW IN VOORRAAD
losse soepkop 20,00 28,- 2
losse schotel voor soepkop 18 cm 8,00 16,- 8 rond
dekschaal groot 21 cm met deksel 95,00 170,- 2 geen lepeluitsparing in deksel
deksel voor dekschaal 59,00 61,- - nieuw door ons te leveren
dekschaal klein 19,5 cm met deksel 85,00 148,- 5 geen lepeluitsparing in deksel
dekschaal klein 19,5 cm met deksel 133,00 148,- 2 nieuw in voorraad
deksel voor dekschaal 40,00 42,- - nieuw door ons te leveren
platte langwerpige schaal smal 25,5 cm 32,00 36,- 7 zuurschaaltje, belegschaaltje Nieuw in voorraad
platte langwerpige schaal smal 25,5 cm 22,00 36,- 2 zuurschaaltje, belegschaaltje
plat langwerpig schaaltje 16,5 cm - uit productie - ook als onderzetter voor sauciere of peper en zoutstel
platte langwerpige schaal 25 cm 35,00 uit productie 6 stempel Maria
platte langwerpige schaal 28 cm 54,00 61,- 1 nieuw in voorraad
platte langwerpige schaal 28 cm 70,00 61,- 1 gesign. Modell von Ph Rosenthal
platte langwerpige schaal 33 cm 49,50 76,- 6 div. stempels: Classic, Classic Rose, Maria
platte langwerpige schaal 33 cm 15,00 76,- 1 zichtbaar mankement in hoek, gesign. Modell von Ph Rosenthal
platte langwerpige schaal 38 cm 95,00 139,- 2  
platte langwerpige schaal 38 cm Alt Maria 45,00 139,- 1 kleine chip binnenzijde onderrand, gesign. Modell von Ph Rosenthal
platte langwerpige schaal 39 cm 80,00 139,- 1 Classic Rose
platte langwerpige schaal 45 cm 125,00 183,- 1 uit productie
platte langwerpige schaal 45 cm Alt maria 190,00 183,- 1 zeldzaam ***) gesign. Modell von Ph Rosenthal
platte visschotel 50 cm 129,00 143,- 1 nieuw in voorraad
platte langwerpige diepe schaal 33 cm - uit productie - stempel classic, eigen collectie
achtkantige schaal 20,5 cm 'mini' *) 40,00 45,- 5 nieuw in voorraad
achtkantige schaal 23 cm 'klein' 54,00 61,- 5 nieuw in voorraad
achtkantige schaal 27,5 cm 'middel' 40,00 73,- 1 slaschaal
achtkantige schaal op lage voet 21,5 cm Alt Maria 65,00 uit poductie 1 gesign. Modell von Ph Rosenthal
achtkantige schaal op lage voet 25,5 cm Alt Maria 95,00 uit productie 1 gesign. Modell von Ph Rosenthal
12 kantig schaaltje 15 cm *) 11,00 17,50 9 dessertschaaltje hoog, voor muesli
12 kantige schaal 20,5 cm 20,00 ? 2
rond schaaltje 13,5 cm 11,00 17,50 - dessertschaaltje laag, voor muesli
petit-fourschaaltje 10 kantig 10 cm 8,00 9 5 nieuw in voorraad
minischaaltje rond 9 cm 5,00 uit productie 8 voor bonbons
pastaschaal (diepe schaal) 85,00 94,- - nieuw door ons te leveren
marmeladepot 29,00 33,- 1 nieuw in voorraad
mosterdpotje op vaste schotel met deksel Alt Maria 95,00 uit productie 1verkocht gesign. Modell von Ph Rosenthal, zeldzaam, antiekwaarde
bloemenvaas zeer klein 8 cm 12,50 19,50 2 ook geschikt als tandenstokervaasje, uit productie
bloemenvaas klein 12 cm 20,00 35,- - uit productie
bloemenvaas middel 14 cm 25,00 42,- 2
bloemenvaas groot 18 cm - 70,- -
bloemenring 25 cm 85,00 uit productie 2 stempel Maria
taartschaal met twee handgrepen 38 cm 45,00 uit productie 3 ook als onderschaal voor de soepterrine
taartschaal twaalfkantig 28 cm - 54,- - zonder handgrepen
taartplateau plat rond 31 cm 57,00 64,- 2, optie op 1 nieuw in voorraad
taartplateau plat rond 31 cm 40,00 64,- 2 oudere stempels
taartplateau rond op acht voetjes 31 cm 95,00 198,- 1 stempel Maria, zeldzaam, zwaar, als nieuw
taartschaal op voet 21 cm 66,00 73,- 1 nieuw in voorraad
fruitschaal rond, geschulpt op lage voet 27 cm 125,00 uit productie 1 Classic Rose, zeer zeldzaam
fruitschaal op voet 26,5 cm 91,00 101,- 1 nieuw in voorraad
bonbonschaal op voet 12,5 cm 25,00 28,- 1 nieuw in voorraad
broodschaal met twee handvaten 35 cm 65,00 85,- 3 stempel Maria
broodschaal met twee handvaten 35 cm 55,00 85,- 1 stempel Classic Rose
botervloot rechthoekig met deksel 71,00 79,- 1 nieuw in voorraad
botervloot klein achtkantig met deksel 40,00 uit productie verkocht
botervloot groot achtkantig met deksel 45,00 uit productie 1
botersauciere 13 cm 25,00 42,- 1 deze kent geen onderschotel
botersauciere 18,5 cm - uit productie - deze kent geen onderschotel
eierdop 4,00 6,- 6 VERKOCHT
eierdop met vaste onderschotel 12,50 uit productie 5 stempel Maria, zeldzaam
peperstrooier 13,50 15,- 3 nieuw in voorraad
zoutstrooier 13,50 15,- 3 nieuw in voorraad
peper + zoutstrooier 22,50 30,- 1
mosterdpotje 125,00 lang uit productie 1 zeer zeer zeldzaaam
tandenstoker vaasje rechthoekig 12,50 uit productie 1 vroeger heette dit sigarettenvaasje.....
schaal / vaas 22 cm 47,00 52,- 1 nieuw in voorraad
schaal / vaas 27 cm 60,00 67,- 1 nieuw in voorraad
asbak rechthoekig 15 cm 15,00 uit productie 1 ja, bij ons op Oosterhouw mag u nog roken!
asbak rond 14 cm - 23.- - per 01-01-09 uit productie
tafelaansteker 75,00 uit productie 1 zeer zeldzaam, eigen collectie
onderzetter voor fles of kan 10,5 cm 27,50 uit productie 3 VERKOCHT veel gevraagd
Vanwege grote inkoop: alle bovenstaande in voorraad zijnde nieuwe artikelen met 10% korting
Alle in productie zijnde onderdelen bij ons te bezichtigen en ook nieuw door ons leverbaar!!

RosenthaL Maria Weiss Kinderservies (miniatuur serviesje) uit productie, zeer zeldzaam Deze miniaturen betreffen meest oude onderdelen met antiekwaarde.
         
bord Maria weiss met middenafbeelding haas met jong, 17,5 cm 22,50 zeer zeldzaam 2 classic maria
bord Maria weiss met middenafbeelding reiger 17,5 cm 22,50 zeer zeldzaam 1 classic maria
mini koffiepotje 8,5 cm (!) 45,00 uit productie 1 zonder geschenkdoos
mini suikerpotje zonder oren met deksel 25,00 uit productie 1
mini melkkannetje 25,00 uit productie 1
mini kopjes met schotel 35,00 uit productie 6 ook als mokkakopje bij het grote servies te gebruiken
mini schaaltjes 9 cm 7,50 uit productie 6
mini sauskom 20,00 uit productie 1
mini bloemenvaasje 12,50 uit productie 1 Voor collectioneurs !
Rosenthal Maria Sommerstrauss Kinderservice (miniature serviesje) AFBEELDING uit productie, zeer zeldzaam Alt Sommerstrauss uit 1920 met goudrandje op oren.
koffiepotje 15 cm 55,00 1 gesign Modell von Ph Rosenthal
mini melkkannetje 30,00 1 oud stempel, genummerd
mini koffiekopjes 35,00 1 ook als mokkakopje bij het grote servies te gebruiken; schoteltjes gesign. Modell von Ph Rosenthal
extra: 1 kopje met chip van 4 mm Alleen als set in de aanbieding in 1 koop: euro 95,-
Rosenthal Maria Japans getekend lotusbloempje (kinderserviesje) uit productie, zeer zeldzaam Decor in soort lijntekening in bruin-zwart
koffiepotje 18 cm 55,00 1
mini kopjes met schoteltje 35,00 4
suikerpot Volwassenmaat 6 pers. 30,00 1
extra: 1 kopje Als set in de aanbieding voor euro 195,-
         
Rosenthal Maria Stiefmütterchen (kinderserviesje)   uit productie, zeldzaam   Decor met blauwe viooltjesrand
melkkannetje
25,00 1
suikerpotje zonder oren
25,00 1
Beide in een koop euro 45,-

 


Rosenthal Maria glas /glazen / glaswerk decor 016001 Glatt uit productie, zeldzaam zeskantige voet met granaatappelrand als van de serviesdelen (1975 - 1979), helder kristal, zonder gravures. Niet alle hebben signatuur.
bierglazen (Pilstulpen, biertulpen) kristal op voet 25,00 - 6 gesign. Classic Rose, beschaafd klein soort bierglas op voet, ook geschikt voor rode wijn of als waterglas, in originele doch oude verpakking
witte wijnglazen kristal 27,50 - 12 niet gesign , in originele doch oude verpakking.Alleen in combinatie met serviesdelen
bourgogneglazen kristal 27,50 - 10 alleen in combinatie met serviesdelen
waterglazen (lage voet) kristal 27,50 - 5 VERKOCHT
longdrinkglazen (lage voet) kristal 25,00 - 8
whiskyglazen (lage voet) kristal 25,00 - 6
proseccoglazen; champagnecoupes, Sektschale kristal 27,50 - 13 groot dus ook geschikt voor garnalenentree of ijsdessert
sherryglazen kristal 25,00 - 10
schnappsglazen kristal 19,50 - 11
champagneflutes, sektglazen, Sektflöte kristal 25,00 - 5 niet gesign., zeldzaam, in originele doch oude verpakking
portglazen, Südweingläser kristal 19,50 - 14
likeurglazen, Likörschale kristal 22,50 - 9
cognacglazen kristal 25,00 - 8 grote cognacglazen
borrelglazen glas 17,50 - 6 model Hollands borrelglas (staan als 'Kerzenhalter' in de catalogus)
(CATALOGUS MET ORIGINELE PRIJZEN VAN 1975 IN TE ZIEN) Dit zeldzame glaswerk kan per stuk. Alleen de wijnglazen worden alleen verkocht in combinatie met Maria serviesdelen van minimaal dezelfde waarde.
         
Rosenthal Maria / glazen / glaswerk / glas decor 016173 Rosenkante uit productie, zeer zeldzaam zeskantige voet met granaatappelrand als van de serviesdelen (1975 - 1979), kelk gegraveerd met guirlande gravures.
portglazen, Südweingläser 22,50 - 6 met gegraveerde bloemenguirlande, in originele, door de tijd aangetaste geschenkdoos
champgnecoupe ijscoupe 27,50 1
(CATALOGUS MET ORIGINELE PRIJZEN VAN 1975 IN TE ZIEN) Dit zeer zeldzame glaswerk (kan per stuk) wordt alleen verkocht in combinatie met Maria Rosenkante serviesdelen van minimaal dezelfde waarde.
         
Rosenthal Maria glas /glazen / glaswerk decor 016172 Sommerstrauss   uit productie, zeer zeldzaam   zeskantige voet met granaatappelrand als van de serviesdelen (1975 - 1979), kelk gegraveerd met bloemenravures, als van de gelijknamige serviesdelen.
waterglazen, longdrinkglazen op lage voet 32,50 2 VERKOCHT  
         
(CATALOGUS MET ORIGINELE PRIJZEN VAN 1975 IN TE ZIEN)       Dit zeer zeldzame glaswerk (kan per stuk) wordt alleen verkocht in combinatie met Maria Sommerstrauss serviesdelen van minimaal dezelfde waarde.
Rosenthal Maria glas /glazen / glaswerk decor 016107 Elegance (voetsteel mat) uit productie, zeer zeldzaam zeskantige voet met granaatappelrand als van de serviesdelen (1975 - 1979), de voetsteel is gezandstraald.
witte wijn glazen 5 voetsteel matglas
likeurglazen. Likörschale 22,50 6 voetsteel matglas
bierglazen op voet 22,50 5 verkocht voetsteel matglas
cognacglazen (groot) 25,00 6 voetsteel matglas
(CATALOGUS MET ORIGINELE PRIJZEN VAN 1975 IN TE ZIEN) Dit zeer zeldzame glaswerk (kan per stuk) wordt alleen verkocht in combinatie met andere Maria serviesdelen van minimaal dezelfde waarde.
Als enige in Nederland hebben we dit oude glaswerk in voorraad !       Als enige in Nederland hebben we dit oude glaswerk in voorraad !

NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW
Rosenthal Kristall Maria / Kristal / Cristal Emotions Maria AFBEELDING nu nog in productie **) Dit hoekige glaswerk heeft dezelfde granaatappelrand als de andere Maria serviesdelen.
ontbijtbord 21 cm 24,00 26,- 1 nieuw in voorraad
presenteerbord 32 cm 50,00 54,- 1 nieuw in voorraad
schaal 14 cm, mueslischaaltje 16,00 18,- 7 nieuw in voorraad
schaal 16 cm 20,00 22,- verkocht nieuw in voorraad
schaal 21 cm 42,00 46,- 1 nieuw in voorraad
schaal 26 cm 67,00 73,- 1 nieuw in voorraad
kandelaar 19,50 uit productie 1 zonder verpakking
grote bloemenvaas 24 cm 64,00 70,- 1 VERKOCHT  
Als enige in Nederland hebben we dit nieuwe glaswerk in voorraad !

Rosenthal Maria Goldlinie / Goldband (Goldline) ALT MARIA AFBEELDING zeer zeldzaam, veel onderdelen gesigneerd met dunne goudrand aan de binnenzijde van de granaatappelrand. (voor 1930) Weinig tot geen gebruikssporen, maar wil aanraden voor de koop het servies zelf te beschouwen
dinerborden 24 cm 22,50 26,- 8
diepe borden 21,50 26,- 8
dessertborden 17,50 20,- 8
soepterrine groot met deksel 195,- 315,- 1 gesign. Modell von Ph Rosenthal winkelstempel: Bing Jun.& Co Frankfurt (met nauwelijks waarneembaar fabrieksfoutje in de binnenbodem)
dekschaal 20,5 cm met deksel 165,- 200,- 2 gesingn.Modell von Ph Rosenthal , waarvan een met winkelstempel: Bing Jun.& Co Frankfurt
langwerpige schaal 38 cm 125,- 146,- 1 genummerd
langwerpige schaal 25 cm 55,- 63,- 2 genummerd
suikerpot zeer groot 42,50 uit productie 1 genummerd
melkkannetje 8,5 cm 18.50 26,- genummerd
melkkan hoogte 11 cm 25,- uit productie 1 genummerd, gesingn.Modell von Ph Rosenthal
koffiekan 75,- 95,- 1 werd voor de oorlog ook vaak als theekan gebruikt
gebaksschaal met 2 handgrepen 75,- 97,- 1 genummerd
gebaksbordjes 15,5 cm 12,50 uit productie 8 genummerd
soepkop + schotel 35,- 48,- 4
juskom op vaste voet 70,- 79,- 2 beide gesign. Modell von Ph Rosenthal winkelstempel: Bing Jun.& Co Frankfurt
opdienbord groot diep 32 cm 75,- 58,- 1 zeldzaam, Modell von Ph Rosenthal , genummerd
opdienbord groot plat 32 cm 75,- 56,- 1 zeldzaam, Modell von Ph Rosenthal, genummerd
achtkantige schaal op lage voet 26 cm 85,- uit productie 3 beide gesign. Modell von Ph Rosenthal winkelstempel: Bing Jun.& Co Frankfurt
theekop laag model met schotel 22,50 33,- 8*) genummerd; *)aan 1 kopje mist 5 mm goudrand
bijgevoegd slaschaal lage voet 23 cm - -
trechtervormige bloemenvaas 20 cm 27,50 - 1 zeer kleine chip; vorm komt verder bij Maria serviezen niet voor
        Dunne intacte goudrand in een koop: euro 1995,-
aanvulling met koffiekoppen mogelijk (zie handbeschilderde Goldlinie) Goudrand is ook per onderdeel nieuw door ons leverbaar!

Rosenthal Maria met brede opengewerkte broderie goudband uit productie, zeer zeer zeldzaam, chique In de opengewerkte 1 cm brede goudband zitten zwarte punten. Productietijd: onbekend
platte schaal 45 cm 95,- 185,- 1
platte schaal 38 cm 75,- 157,- 1
platte schaal 33 cm 55,- 103,- 1
platte schaal 25 cm 30,- 69,- 1
broodschaal met twee oren 40,- 85,- 1
slaschaal 25,- 101,- 1
juskom op vaste voet 35,- 85,- 2
koffiekan groot 75,- 115,- 1
dekschaal + deksel 95,- 243,- 2
Opengewerkte goudbanddelen in een koop euro 495,-

Rosenthal Maria Fruitdecoratie, Obstdecor Goldlinie Alt Maria uit productie, zeer zeldzaam, antiekwaarde Dit aparte fruitservies uit 1926 is te gebruiken zowel naast Maria Weiss als bij Maria Goldlinie
fruitbordjes met vruchtendecoratie 15 cm 17,50 - 9 zeldzaam gesign. Modell von Ph Rosenthal de bordjes hebben vijf verschillende decoraties vruchten
fruitbordjes met vruchtendecoratie 20 cm 23,- - 6 zeldzaam, gesign. Modell von Ph Rosenthal
fruitschaal rond, geschulpt op lage voet 27 cm, vruchtdecoratie binnenzijde (zonder goudrand) 175,- - 1verkocht uiterst zeldzaam, gesign. Modell von Ph Rosenthal
fruitschaal vruchtdecoratie op lage voet 27,5 cm 75,- - 1 zeldzaam, gesign. Modell von Ph Rosenthal
fruitschaal laag 12 kantig 22 cm (zonder goudrand) 40,- 1 zeldzaam, gesign. Modell von Ph Rosenthal
gehele 17 delige Maria fruitservies (goudrand in prima staat) in een koop euro 495,-

Rosenthal Maria Goldlinie handbeschilderd uit productie met iets bredere goudrand, die met de hand is aangebracht, jubileumuitgave, korte productietijd.
koffiekop + schotel 47,50   9 6 nieuw in verpakking
melkkannetje 27,50   1
bloemenvaasje middel 12,5 cm 20,- -- 1
Brede goudrand in een koop: euro 425,-

Rosenthal Maria Golden Celebration, handbeschilderd, diverse decoraties uit productie, zeer zeldzaam, antiekwaarde Verfijnde decoratie. Granaatappelrand met gouden draden. (voor 1930, ook speciale jubileumuitgave 2006) Diverse bloemendecoraties
dinerborden 24 cm 37,50 9 Handbeschilderde gouden buitenrand centrale bloemen als Sommerstrauss met op ieder bord een verschillend decor. deels 1928, deels later. Ook als wandbord decoratief.
(te gebruiken bij Maria Weiss, Goldlinie, Sommerstrauss of als wandbord) De kostbaarste borden uit de Maria serviezen: deze negen borden van voor 1930 in een koop euro 295,-

Rosenthal Maria Goldlinie / Goldband (trapeziumpatroon) uit productie met goudlijnen die rondom en over alle facetten van de serviesdelen lopen (geproduceerd 1920 tot 1988). Gelijk aan Maria Poesie, maar wit zonder bloemen.
gebaksborden/ ontbijtborden 22 cm 15,- 20,- 11 stempel met extra opdruk Focke & Mellzer Den Haag ^)
koffiepot 65,- 95,- 1
theepot 75,- 115,- 1
suikerpot met deksel 25,- 40,- 1
melkkannetje 14,- 20,- 1
melkkan 19,- 26,- 1
theekop met schotel , laag model 22,- 31,- 8 goudlijnen op schotels met duidelijke slijtagesporen
losse schotels voor theekop 4,- 9,- 2 een schoteltje met winkelstempel Focke & Mellzer Den Haag
Alle serviesdelen van dit oude complete ontbijtservies met goudrand, gesingn. Ph.Rosenthal in een koop: euro 475,-

Rosenthal Maria Blütenranke Blau Japans-achtige blauwe bloempjes aan sierlijke slinger. Alt Maria
flachen Esstellern Durchm. ca. 25 cm 8
tiefen Suppentellern 6
Terrine mit Deckel (von Griff zu Griff ca. 27 cm, Höhe ca. 13 cm) 1
Sauciere 1
Fleischplatte ca. 20,5 x 32,5 1
Servierplatte ca. 17x28 cm 1
Gemüseschüssel, eckig Durchm. ca. 26 cm 1
Kleine Teller (Unter) Durchm. ca. 14 cm 4
Dit 6 persoons eetservies in een koop 395,-

Rosenthal Maria Amandelbloesem (Almond blossom)        
Koffiekop met schotel 22,50 3 stempel: Classic Rose
        3 koppen gezamenlijk euro 50,-

Rosenthal Maria Greenhaven / Grünrose uit productie, zeer zeldzaam dit zeegroene bloemmotief is vooroorlogs (bloemmotief per bord verschillend)
platte borden 22 cm 22,50 - 6
plat bord 24,5 cm 24,50 - 6
diepe borden 24 cm 22,50 - 6
soepkop + schotel 25,- 6
mueslischaaltjes 10,- 6
dekschaal met deksel 85 1
dekschaal zonder deksel 45,- - 2 witte deksel kan tegen meerkosten worden bijgeleverd
slaschaal 22,50 1
eierdopjes 3
toevoeging: aantal onderdelen (juskom, slaschaal, borden) met imperfecties, bij de prijs inbegrepen 15 dit groene 6 persoons bloemmotief gezamenlijk in een koop: euro 495,- (incl. extra's)

Rosenthal Maria Greenhaven / Gruenrose gelijk aan bovenstaande groene bloemmotief, maar verschilt er iets van
platte borden 24 cm 6,50 - 2 zware gebruikssporen

         
         
Rosenthal Maria Rigoletto uit productie, zeldzaam grote japansachtig roosmotief (productie: jaren '50)
vaas 30 cm 145,- 1 VERKOCHT
kan worden geleverd met lampenkap; dan euro 275,-

Rosenthal Maria met bruinige bloemen rond pastel roze roos uit productie, zeldzaam dit bloemenensemble is van voor 1970.
dekschaal met deksel 65,- - 1
deksel voor schaal 35,- - 1
juskom 30,- - 1
rechthoekige schalen 25,- - 2
broodschaal 45,- - 1 met open handvaten
koffiekop met schotel 19,50 - 2
suikerpot met deksel 24,50 - 1
Deze serviesdelen in een koop: euro 175,-

Rosenthal Maria met grote pastelkleurige roos uit productie, zeldzaam Compleet servies, geen gebruikssporen, verpakt in 30 jaar oude kranten
voorgerecht borden 22 cm 15 7
dinerborden 24,5 cm 19 10
diepe borden 24 cm 19 7 een bord zonder decor
nagerechtborden 22 cm 15 12
soepterrine + deksel 125 1
vleesschaal 25 cm 20 4
vleesschaal 32 cm 40,- 67,- 2
vleesschaal groot 38 cm 85,- 139,- 2
juskom op vaste voet 40 70 3
botervloot 8 kantig met deksel 35 1
koffiekan 75 1
koppen en schotels 15 7 een kopje zonder decor
suikerpot + deksel 30 1
melkkannetje groot 25 1
broodschaal 40 1
  Dit complete 7 persoons servies met extra's samen in een koop: euro 795,-

Rosenthal Maria Ramona Moosrose met fijngeveerd blad (Maria Moss Rose) 1) uit productie , vrij zeldzaam de mosroos als bloem kwam in 1913 in cultuur; meest toegepast op de klassieke Maria zusjes Sanssouci, Aida en Pompadour. (lang geproduceerd, productie stopte in 1979)
dinerborden 25 cm 21,50 - 18
soepborden 24 cm 16,50 - 6 worden alleen met totaalservies verkocht
dessertborden 22 cm 12,50 - 6 worden alleen met totaalservies verkocht
koffiekan 65,- - 1
theepot 75,- - 1
koffiekop + schotel, groot model 19,50 - 18
suikerpot met deksel, groot model 23,- - 1
melkkannetje 13,- - 1
mokkakop met schotel 17,50 6
cakeplateau 36 cm 75,- 89,- 1
juskom op vaste voet 45,- - 2
langwerpige schaal 25 cm 25,- - 3
langwerpige schaal 33 cm 47,50 - 1
broodschaal 45,- - 2
slaschaal 40,- - 1
botervloot achtkantig model 35,- - 1
botervloot rechthoekig model 50,- - 1
dekschaal met deksel 85,- - 1
dekschaal zonder deksel 40,- - 1
ZENDT U VOOR DE KOOP EEN FOTO TER VERGELIJKING !! Als 6 persoons servies incl. enige extra onderdelen in een koop: euro 1095,- (40 jaar oud; nieuwstaat)

Rosenthal Maria Moosrose Rosenknopf) Met drie gebundelde rozen in knop uit productie, vrij zeldzaam met grotere roos in het centrum dan voorgaande servies. Past uitstekend bij bovenstaand servies (de rozen zijn van dezelfde soort).
gebaksbordjes 15,5 cm 10,- 14
borden 20 cm 14,- 2
borden 22 cm 16,- 6
borden 24 cm 22,- 9
diepe borden 20,- 9
gebaksschaal 2 oren 35,- 1
vleesschaal 25 cm 25,- 40,- 2
slaschaal 20,- 3
boterbloot 8 kantig 27,50 1
koffiepot 65,- 1
theekop laag breeed model met schotel 20,- 6
suikerpot met deksel 30,- 1
melkkannetje 17,50 1
eierdoppen 8,- 4
petit four bordjes 9 cm 6,- - 23
asbak rechthoekig 12,- 2
kandelaartje 6,- 1
ZENDT U VOOR DE KOOP EEN FOTO TER VERGELIJKING !! Hieruit samengesteld een bijna 9 persoons servies in een koop: euro 995,- Informeer hiernaar

Rosenthal Maria met grote roze en witte roos uit productie zeldzaam, antiekwaarde witte roos is gesloten, roze roos nogal wild met donkere aurikels (jaren '20)
gebaksschaal rechthoekig breed en 30 cm lang 85,- 1 deze brede schaalvorm komt zeer weinig voor
gebaksschotels 12,50 11 de bordjes hebben negen verschillende bloemarrangementen met dezelfde bloemen, gesign.: Modell von Ph.Rhosenthal.
Behoort tot de verfijndste Maria decors Dit gebaksstel is mooi in combinatie met Maria Weiss Gehele bijzondere gebaksstel in een koop: euro 195,-

Rosenthal Maria Rosenkante Blau (Blue Garland, Rosenkante Blue) ****) AFBEELDING nu nog in productie **) met blauwe guirlande (bloemslinger of festoen) (vanaf ongeveer 1960)
LOSSE ONDERDELEN
platte borden 28 cm 29,50 3
platte borden 25 cm 19,50 26,- 8
platte borden 25 cm 3,50 26,- 10 zware gebruikssporen
soepborden 23 cm 16,- 26,- 20
dessertborden 21 cm 13,- 23,- 12
bijzetbordjes 15,5 cm 10,- uit productie 6
dekschaal met deksel 149,50 243,- 1
juskom op vaste voet 55,- 85,- 2
theepot nr 4 95,- 146,- 1
botervloot rechthoekig 45,- 78,- 2
broodschaal 55,- uit productie 1
eierdoppen 6,- 10,- 1
koffiekoppen met schotels 24,- 38,- 6
losse schotels 5,- 12,- 2
achthoekige schaal 35,- 49,- 1
langwerpige schaal 24 cm 30,- uit productie 4
langwerpige schaal 33 cm 69,50 103,- 1
langwerpige schaal 38 cm 95,- 157,- 1
langwerpige schaal 45 cm 135,- uit productie 1
bloemenvaas 15 cm 22,50 1
grootste bloemenvaas (22 cm) 45,- 85,- 1

Rosenthal Maria Rosenkante Blau stempel: Rosenthal Germany Afbeelding 40 jaar oud, maar nog in productie Wij zijn trots zo'n compleet servies met oude stempels tegen een scherpe prijs te kunnen aanbieden !
ZEER COMPLEET SERVIES Er zitten een aantal onderdelen bij die nu uit productie zijn!!
platte borden 25 cm - 26,- 12
soepborden 23 cm - 26,- 12
dessertborden 21 cm - 23,- 12
bijzetbordjes 15,5 cm - 16,- 12 uit productie
dekschaal met deksel - 243,- 3
juskom op vaste voet - 85,- 2
botervloot rechthoekig met deksel - 60,- 2 uit productie
bloemenvaasje 8 cm - 20,- 1 uit productie
koffiekan 12 persoons - 115,- 1
koffiekoppen met schotels (nr 3) - 38,- 12
suikerpot groot model met deksel - 47,- 1
melkkannetje - 35,- 1
onderplateau suiker en melk - 42,- 1 uit productie
cakeschaal langwerpig 36 cm - 89,- 1 uit productie
broodchaal met handgrepen - 85,- 1 uit productie
12 kantige "ronde" schaal 27,5 cm - 101,- 1
langwerpige schaal 38 cm - 157,- 1
langwerpige schaal 33 cm - 103,- 1
langwerpige schaal 45 cm 135,- - 1 uit productie
langwerpige schaal 25 cm - 69,- 2
peper en zoutstel - 35,- 1 uit productie
eierdoppen - 10,- 9
zie ook voor bijpassende Rosenkante glazen ! Dit zeer complete 109 (!) delige nooit gebruikte 40 jarige servies bieden we aan voor euro 1795,-

NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW
Rosenthal Maria Rosenkante Blau Afbeelding Door grote inkoop verlenen wij 10% korting op onderstaande voorraad nieuwe Rosenkante Blau met originele verpakking
diepe borden 23,- 26,- 1
dekschaal met deksel 218,- 243,- 2 zonder verpakking
botervloot rechthoekig 70,- 78,- 1
losse schotels mokkakopje 6,- 12,- 6
koffiekop met schotel 3 34,- 38,- 1
koffiekop met schotel 4 34,- 38,- 11 ook als theekop hoog model
koffiekan 103,- 115,- 1
melkkannetje 31,- 35,- 1
suikerpot met deksel 42,- 47,- 1
theekop met schotel laag model 34,- 38,- 5
losse schotels theekop 7,50 15,- 4
theepot nr 3 103,- 115,- 1
mini-bordjes 10 cm 9,- 10,- 6
taartschaal vlak 90,- 101,- 2
gebaksschaal 85,- 95,- 1
zuurschaaltje 38,- 42,- 2
langwerpig schaal 33 cm 92,- 103,- 1
achthoekige schaal 44,- 49,- 1 slakom
Door grote inkoop verlenen wij 10% korting op bovenstaande voorraad nieuwe Rosenkante Blau
Als enige in Nederland hebben we deze nieuwe serviesdelen in voorraad !

Rosenthal Maria Rosenkante Blau met blauwe guirlande (bloemslinger of festoen) (vanaf ongeveer 1960) Als nieuw.
Compleet koffieservies: 1 koffiepot, 1 rechaud, 1 suikerpot met deksel, 1 melkkan, 6 gebaksborden,1 sauskom op vaste voet, 1 gebaksschaal, 1 langwerpige cakeschaal, 6 koffiekop met schotel.. 495,- 767,- 6 persoons , 25 delig!
Bovenstaand koffieservies bieden we alleen compleet aan! Verdere aanvulling per onderdeel nieuw door ons leverbaar!

Rosenthal Maria Rosenkante Gruen (Green Garland) uit productie zeldzaam met groene guirlande
koffiekop en schotel 37,50 - 1 zeer zeldzaam

Rosenthal Maria Rosenkante Gold (Gold Garland, Golden Rosenkante) uit productie zeldzaam met gouden guirlande. Dit chique koffieservies is prachtig naast Maria Weiss
koffiekop met schotel 37,50 55,- 2 zeer zeldzaam, speciale jubileum productie
Beide kopjes in een koop: euro 65,-
Koffieservies bestaande uit koffiepot, 9 koffiekopjes met schotel, 9 gebaksborden , melkkannetje, suikerpot met deksel 495,- 657,- verkocht
wij blijven zoeken naar Maria Rosenkante Gold

Rosenthal Classic Maria Sommerflirt, stempel Classic Rose kort uit productie vrolijke brede blauwe of gele rand, waarbinnen nog weer een variatie.
brede blauwe rand -
slaschaal 27 cm 75,- 1 blauwe band is gemarmerd
theekop laag model 27,50 1 zware kop, nogal dik porcelein, minder doorschijnend dan Maria Weiß met gemarmerde band, met witte schotel
Wij hebben een aantal borden van Sommerflirt in verschillende decors in voorraad. Stuurt u bij aanvraag een foto mee, gezien de subtiele onderscheidingen die nauwelijks te beschrijven zijn. Prijzen zijn gelijk aan de nieuwprijzen van Maria Weiss

Rosenthal Classic Maria Paradies Met zomerse vruchten
juskom op vaste voet 45,- 1

Rosenthal Classic Maria Meissner Blume / Alt Sommerstrauss Goldlinie (AFBEELDING ZONDER GOUDRAND) uit productie zeldzaam met zomerbloemen en klein goudrandje aan oren en knoppen (tot 1930 ?) Gebruikelijke lichte gebruikssporen aan goudrand.
soepterrine groot met deksel 295,- 306,- 1 gesign. Modell von Ph Rosenthal
diep bord 24 cm 20,- 1
gebakschaal 27 cm 2 oren 90,- 97,- 1 gesign. Modell von Ph Rosenthal met apart gouden kroontjesstempel
gebaksbordjes 17 cm 10,- 16,- 6
dessertborden 21 cm 14,- 22,- 10
koffiekan 85,- 96,- 1 gesign. Modell von Ph Rosenthal
koffiekop met schotel 16,- 26,- 6 koprand en oren met goudrandje
losse schotels 5,- 10,- 4
suikerpot 25,- 37,- 1
melkkannetje 17,50 26,- 1
asbak 19 cm 15,- - 1 handbeschilderd in 1963
kandelaartjes laag 7,50 - 2 handbeschilderd in 1963
platte borden 22 cm 13,- 19,- 11
presenteerschaaltje 23 x 12 cm, 1 handvat 20,- - 1 handbeschilderd 1964
losse deksel voor dekschaal 50,- 68,- 1
Bijgevoegd enige kleine onderdelen met zelfde bloemmotief, maar van andere merken
zie ook voor bijpassende Sommerstrauss glazen ! en.... kinderserviezen Deze 55 serviesdelen Meißner Blume / Sommerstrauss incl bijvoegingen in een koop: euro 945,-

Rosenthal Alt Maria Sommerstrauss, Maria Bunt, (Summer Bouquet) AFBEELDING

nu nog in productie **)

Gelijk aan bovenstaand servies, maar zonder de goudranden (productietijd 1920 - heden)
gebaksbordjes 15 cm 12,- uit productie 12
platte borden 22 cm 14,- 22,- 6
platte borden 24,5 cm 16,- 24,- 12
platte borden 25,5 cm 20,- 5
diepe borden 24 cm 16,- 22,- 13 gesign Modell von Ph Rosenthal (soepterrine met dunne goudrand bijleverbaar (zie hierboven)
juskom op vaste voet 45,- 73,- 2
plat plateau 27 x 13,5 27,50 45,- 1
vleesschaal 28 cm 40,- 63,- 2
vleesschaal 38 cm 95,- 146,- 1
vleesschaal 45 cm Alt Maria 150,- uit productie 2 zeldzaam, gesign. Modell von Ph Rosental (rond 1925)
dekschaal met deksel 125,- 240,- 2
kleine terrine met deksel op vaste onderschotel 125,- uit productie 1 zeer zeer zeldzaam Modell Ph Rosenthal
roomkom 40,- uit productie 1 zeer zeldzaam Modell Ph Rosenthal
theepot 75,- 120,- 1
lage brede theekoppen met schotel 19,- 6
koffiekan 4 persoons 75,- 95,- 1
koffiekoppen met schotel nr 4 24,- 36,- 1
koffiekoppen met schotel nr 3 19,- 29,- 5 klein onopvallend goudrandje alleen aan oren kopjes
slaschaal op lage voet 23 cm Alt Maria 55,- uit productie 1 zeldzaam
grote platte schaal 30 cm 45,- uit productie 1 zeldzaam
eierdop 5,- 7,- 1
zie ook voor bijpassende Sommerstrauss glazen ! Deze serviesdelen 85 delig voornamelijk uit 1920 samen in een koop: euro 1895,-
theeservies 6 lage theekoppen met schotel, suikerpot met deksel, melkkannetje 6 gebaksborden 19,5 cm en hoge theepot 295,- 545,- 6 persoons, 21 delig VERKOCHT Sommerstrauss is hét servies voor een mooie zomeravond op het terras !!

Rosenthal Alt Maria Sommerstrauss, Maria Bunt, (Summer Bouquet) Losse onderdelen alles zonder goudranden
gebaksbordjes 15 cm 12,- uit productie 5
plat bord 22 cm 14,- 22,- 1
gebaksbordjes 19 cm 13,- 1
dinerborden 24 cm 16,- 13
diepe borden 16,- 3
vleesschaal 45 cm 150,- 2
vleesschaal 38 95,- 1
vleesschaal 33 55,- 3
bijzetschaaltje smal 25 cm 30,- 1
juskom opvaste voet 45,- 3
dekschaal met deksel 125,- 240,- 2
slaschaal 25,- 1
losse schotels voor koffiekop 5,- 10,- 10
hoge slaschaal 35,- lang uit productie zeer zeldzaam; onvolkomendheid in de bodem
onderdelen van dit servies zijn ook nog nieuw leverbaar. De kleuren zijn feller en niet mooi. Wij blijven dus alleen in de gebruikte onderdelen!

Rosenthal Maria Blütenranke bunt stempel Rosenthal Selb-Germany Maria uit productie, zeer zeldzaam Kleine fleurige bloemetjes in losse guirlande rondom, drie strooibloemetjes, met dunne lichtblauwe buitenrand (productie: rond 1920)
gebaksborden 15,- 5
gebaksschaal met twee handgrepen 50,- 1
koffiekop met schotel 25,- 1
suikerpot met deksel 35,- 1
losse schoteltjes 3,- 4 DE SCHOONHEID VAN DIT SERVIES IS NIET TE BESCHRIJVEN (we kopen graag bij !)
Suikerpot heeft naast de blauwe lijn bovenaan een bredere zachtblauwe band Deze serviesdelen samen in 1 koop: euro 145,-

Rosenthal Alt Maria Rosenknopf / Rosenknospe Goldlinie uit productie, zeer zeldzaam dunne goudrand aan buitenzijde granaatappelrand met gebruikssporen aan goudrand Vroegste Maria decor met spikkel-spakkel roosjes ! ( servies van voor 1920 )
platte borden 24,5 cm 20,- - 9 iets platter dan de latere Maria borden gesign.Modell von Ph Rosenthal
platte borden 21,5 cm 16,- - 9 iets platter dan de latere Maria gesign.Modell von Ph Rosenthal
soepborden 24,5 cm 19,- - 6 gesign.Modell von Ph Rosenthal
grote terrine met deksel 27 cm 55,- - 1 model van de pastaschaal, maar zonder de brede rand, geen handvaten; onvolkomenheid in de bodem; u betaalt alleen de deksel (met uitsparing voor de sleef) gesign.Modell von Ph Rosenthal
dekschaal met deksel 21,5 cm 95,- - 1 gesign.Modell von Ph Rosenthal
platte langwerpige schaal 38 cm 75,- - 1 gesign.Modell von Ph Rosenthal
vleesschaaltjes 25 cm 27,50 - 3 de smallere versie, ook wel zuurschaaltjes
(enige licht beschadigde borden worden extra bijgeleverd) Complete Rosenknopf in een koop: euro 395,-


nieuw nieuw nieuw nieuw nieuw
Rosenthal Classic Maria Mandelbluete (Almond blossom) AFBEELDING nu nog in productie **) Met zachtpastel gekleurde bundels amandelbloesem, niet te verwarren met Bluetenromanze
dinerbord 25 cm 26,- 26,- 1 nieuw in voorraad
koffiekop en schotel 34,- 34,- 1 nieuw in voorraad
Andere serviesdelen per onderdeel nieuw door ons leverbaar !

NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW
Rosenthal Classic Maria St Germain AFBEELDING nu nog in productie **) Metallic-achtige look, gelig met subtiele lichtere kruldecoratie (vanaf 2006)
dessertbord 22 cm 24,- 24,- 1 nieuw in voorraad
moccakop en schotel 35,- 35,- 1 nieuw in voorraad
Andere serviesdelen per onderdeel nieuw door ons leverbaar!

Rosenthal Maria Stachelbeere, ook Rosenthal Maria Grandeur genoemd. Compleet 8 persoons servies:

uit productie (prijzen als van Rosenkante Blau) Lijkt op klimopblaadjes of druivenrranken (als van het bekende Wedgwood Stratford), maar de rand van groene blaadjes blijken kruisbes blaadjes ! (geproduceerd tot 1992)
gebaksborden 15,5 cm 15,- - 4
dinerborden 24,5 cm 20,- 26,- 2  
soepborden 24,5 cm 20,- 26,- 8
ontbijtborden 19 cm 14,- 18,- 8
dekschaal met deksel 175,- 243,- 2
slaschaal 22 cm 60,- 2
suikerpot met deksel 29,50 47,- 1
melkkannetje 25,- 35,- 1
koffiekop 4 met schotel 27,50 38,- 8
botervloot met deksel 40,- - 1
vleesschaal 45,- 69,- 1
vleesschaal 65,- 101 1
broodschaal 55,- - 1
taartschaal 75,- 101 1
juskom op vaste voet 55,- 85,- 2
kandelaar vaasmodel 35,- uit productie 1  

toegevoegd: 1 dekschaal

Wordt uitsluitend als compleet servies aangeboden

 

Rosenthal Maria Stachelbeere, ook Rosenthal Maria Grandeur genoemd, losse onderdelen        
dinerborden 24 cm 20,- 26 - dinerborden worden alleen verkocht in combinatie met andere onderdelen
soepborden 20,- 26,- 10
ontbijtborden 14,- 18,- 14
belegschaal 24 cm 25,- 42,- 2 verkocht
theekop hoog model met schotel 27,50 36,- 5
melkkannetje 11,5 cm 10,- 1  
suikerpot met witte deksel 22,50 1  
gebaksbordjes 15,- 20,- 4
botervloot met deksel 40,- - 2  
juskom op vaste voet 55,- 85,- 1
eierdoppen 6,- 10,- 5+ 6 verkocht
losse onderdelen Maria Stachelbeere

Rosenthal Classic Maria Saphir uit productie, zeldzaam met smalle kobaltblauwe onderbroken rand (waaromheen dun goudrandje) binnen de granaatappelrand (productietijd 1999 - 2001) Pas op! Saphir bestaat ook met een bredere blauwe rand!
dessertborden 21,5 cm Classic 24,- 3 ook wel grote taartbordjes, nieuw zonder verpakking
We hopen meer van dit decor aan onze collectie toe te kunnen voegen.

         

Rosenthal Maria Stiefmütterchen / Stiefmuetterchen (driekleurig viooltje) Classic Rose Losse onderdelen uit productie Met brede band van viooltjes, (productie stopte in 1992) Dezelfde viooltjes als op het beroemde servies Victoria Louise van Rosenthal
Teller 22cm 20,- 1verkocht  
Tassen mit Unterteller 24,- 2  
Zuckerdose mit Deckel 15,- 1verkocht  
Sahnekännchen 15,- 1verkocht  
Kaffeekanne mit Deckel 19 cm 55,- 1gereserveerd Dit decor hoort tot de vaste onderdelen in ons bestand.

Rosenthal Maria Stiefmütterchen / Stiefmuetterchen   uit productie   Met brede band van viooltjes, (productie stopte in 1992) Dezelfde viooltjes als op het beroemde servies Victoria Louise van Rosenthal
Compleet koffieservies voor 12 personen       gewild servies ! Alleen als geheel servies
12 kop en schotel, 12 gebaksbordjes, taartplateau, taartschaal, rechthoekige koekschaal, onderzetter, melkkannetje, suikerpot, koffiekan, theelichtje        
Levertijd 10 weken !! 45 delig koffieservies totaal slechts euro 495,-

         

Rosenthal Maria Stiefmütterchen

COMPLEET SERVIES 6 persoons

       
6 große flache Teller 6 große tiefe Teller 6 Frühstücksteller , 6 Terr 17 cm, 6 Teller 15 cm 6 Suppentassen 6 Teetassen 6 Teeuntertassen 6 Kaffeetassen 6 Kaffeeuntertassen 5 Eierbecher 1 Kaffeekanne (min. 1 ¼ L) 1 Sahnekännchen 1 Zuckerdose 1 Aufschnittschale 1 Fleischschale 1 Soßenterrine 1 Gemüseschale        
    73 delig samen 695 euro
         
         

Rosenthal Classic Rose Maria Blaue Blumen       Dit blauwe bloemen servies dateert van ongeveer 1970. Servies heeft zichtbare, doch normale gebruikssporen
gebaksbordjes 15 cm 9,00 6
dinerborden 24,5 cm 20,00 6
diepe borden 18,00 6
ontbijtborden 16,00 6
suikerpot met deksel 20,00 1
roomkannetje 15,00 1
koffiekop + schotel 20,00 1
juskom 20,00 1
broodschaal 20,00 1
dekschaal + deksel 95,00 1
slaschaal 30,00 2
serveerschaal 33 cm 30,00 1
botervloot + deksel 30,00 1
eierdoppen 8,00 4
720,00 dit 38 delige servies samen in een koop: euro 495,-
         

Rosenthal Alt Maria Kobaltrose (Romanze in Blau) 'Flow Blue China' (groot deel gesigneerd Modell von Ph Rosenthal, 1923) uit productie, zeer zeldzaam, antiekwaarde Centraal een grote 'Delfts' blauwe, beetje doorgelopen roos, vloeiblauw als van 'poor men's china' in Amerika genoemd "flow blue china", populair in de 19e eeuw (productietijd van dit servies 1920-1930, volgens anderen 1945-1949) Geen zichtbare gebruikksporen !
dinerborden 29,- - 13 We zijn trots dit bijzondere servies in ons assortiment te hebben ! Alleen als geheel te koop!
soepborden 27,- - 13
dessertborden 19,5 cm 25,- - 13
groente terrine met deksel 235,- - 1
slaschaal op lage voet 65,- - 1 komt alleen voor bij oudere serviezen
belegschaal 25 cm 35,- 1
vleesschaal 33 x 21 cm 95,- - 2
vleesschaal 38 x 23 cm 145,- 1
vleesschaal 38 x 23 cm 125,- 1 stempel US zone, kleine oneffenheid onder het glazuur
vleesschaal 45 cm 185,- 1 komt alleen voor bij oudere serviezen, zeldzaam
vleesschaal 51 (!) x 31 cm 225,- 1 komt alleen voor bij oudere serviezen, zeer zeldzaam
langwerpige visschaal 61 (!) x 25 cm 225,- 1 komt alleen voor bij oudere serviezen, zeer zeldzaam
juskom op vaste voet 65,- - 3
koffiekop met schotel 29,- - 7
melkkan 13,5 (!) cm 34,- - 1 komt alleen voor bij oudere serviezen
koffiekan 12 persoons 2 L 125,- - 1
        DIT MOET U ZIEN !!
Ons oordeel: een mooier Maria-decor is later nooit meer gemaakt!!! Alleen als compleet servies. (Aangeuld met 5 witte koffiekopjes ) 2695,- Prijzen nagenoeg gelijk aan nieuwe Rosenkante Blau !!!! Dit uitgebreide 69 delig servies voor twaalf personen met extra borden en zeer bijzondere en zeer grote platte schalen samen in een koop: euro 2975,- (delen niet los te koop ! )

Rosenthal Maria Kleine roosjes uit productie, zeer zeldzaam heldere kleine roosjes van voor 1930
gebaksschaal, twee oren 55,- 1
gebaksschotels 15,5 cm 12,50 4
Deze losse onderdelen samen in een koop euro 95,-

Rosenthal Maria Graue Rose Compleet 6 persoons servies   uit productie, zeer zeer zeldzaam   Grote bruine roos excentrisch geplaatst; weinig voorkomend decor van voor de oorlog
6 x diner borden 6 x diepe borden 6x voor- nagerecht/ ontbijt borden 1 x dekschaal met deksel 2 x slaschaal 1 x groot dienschaal 2 x vleesschaal1 x jus/ sauskom 1 x broodschaal 1x botervloot 1 x theepot 1 x suikerpot 1 x melkkannetje        
Niet eerder aangeboden!!       Dit uitgebreide servies voor zes personen samen in een koop: euro 595,- (delen niet los te koop ! ) Zie voor losse delen hieronder
Rosenthal Maria Graue Rose losse onderdelen   uit productie, zeer zeer zeldzaam    
koffie kop en schotel 24,50 2  
koffiekop 17,50 1  
botervloot rechthoekig met deksel 45,- 1  
ontbijtbordjes 15,- 1  
    -   Deze losse onderdelen samen 120,,-

Rosenthal Maria Antiquiteiten, Rariteiten & Curiosa uit productie, oude stempels, antiekwaarden
kinderserviezen Weiß en Sommerstrauß - - zie bovenaan de prijslijst
tweearmige kandelaar Alt Maria Weiß 195,- zeer, zeer zeldzaam 1 Art Deco, met gekruiste armen
aspergeschaal met binnenwerk 245,- zeer, zeer zeldzaam 1 beide delen met stempel
Achthoekig plateau 36 x 36 cm Bakeliet (!!), jaren '30 85,- zeer, zeer zeldzaam 1 drie van de acht hoeken hebben een lichte op afstand niet zichtbare beschadiging. Het weerhield ons er niet van dit bijna unieke stuk toch op te nemen.
Kabarettschale (drievaks schaal) 27 cm Maria Weiss 157,50 zeldzaam 1 verkocht Alt Maria
Kabarettschale 7 vaks 495,- zeer, zeer zeldzaam 1 Alt Maria
theestoof bestaande uit stoof, bovenplaat en waxinelichthouder, 3 delig 125,- zeer zeldzaam 1 alle delen gemerkt
vase 28 cm Träumerei, Japanischer Baum mit roten Blüten 95,- zeer zeldzaam 1 productietijd 1981 - 1985
bord Maria weiss met middenafbeelding haas met jong, 17,5 cm 22,50 zeer zeldzaam 2 classic maria
bord Maria weiss met middenafbeelding reiger 17,5 cm 22,50 zeer zeldzaam 1 classic maria
Electrische rechaud Maria 195,- rariteit !! 1
Dekselvaas 39 cm met deksel 195,- zeldzaam 1 met bloemen gedecoreerd
theelichtje Stiefmütterchen 85,- zeldzaam 1  
       
        GEEFT U OP WAT U ZOEKT
......EN WIJ VINDEN HET !!!!!


1) Mosrozendecoraties vinden we al vanaf 1808 op verscheidene serviezen van diverse fabrikanten 2) dit stempel heeft te maken met de glazuurkwaliteit die in de Verenigde Staten verlangd werd.
*) alle borden en kantige schalen van punt tot punt gemeten. **) alle onderdelen ook bij ons na te bestellen !! ***) zeldzaam wordt alleen in combinatie verkocht.
****) blauw pigment kan minuscule kleurverschillen vertonen, inherent aan de kleur. ^) Voorname serviezenwinkels lieten door de fabriek alle serviesdelen met hun naam bedrukken.
ROSENTHAL SERVIEZEN CLASSIC MARIA ROSENTHAL SERVIES serviesdelen CLASSIC
Rosental porcelein Classic Maria, Rozental Classic Maria, Rozenthal Classic Maria, Roosenthal zie: Rosenthal Maria, grootste verkooppunt in Nederland met korting, rosenthalmaria, Maria weizs, weisz, weiß, serviesbemiddeling, servies bemiddeling serviezenbemiddeling, serviezenverkoopbemiddeling Rosenthal winkel MARIA Rosenthal Laden MARIA Rosenthal shop MARIA Rosenthal glas servies Maria, Rosenthal service Maria, Rosenthal serviesdelen Maria, Rosenthal serviesonderdelen Maria Rosenthal losse onderdelen serviezen Maria glasservies, Maria glasservice servies verkoop, serviesverkoop, serviezenverkoop , serviesinkoop, serviezeninkoop
Classic Rose Collection